Få det bedste ud af koege.dk med den nyeste version af Firefox, Google Chrome, Internet Explorer eller Safari.

Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside.

Læs om vores cookiepolitik

Ja tak til cookies eller nej tak til cookies

Hjælpemiddelservice holder sommerlukket

Hjælpemiddelservice, på Tigervej 8 i Køge, holder sommerferie i ugerne 26-33 (begge uger inklusiv).
Husk at du altid kan ansøge om hjælpemidler via borger.dk eller koege.dk. Du er også velkommen til at ringe til Hjælpemiddelteamet i telefontiden på 56 67 26 27, hvis du har brug for støtte og vejleding om et hjælpemiddel.

21.06.17
Torsdag den 24. august 2017 kl. 12.00 til 14.00 er det igen muligt at aflevere eller få repareret sin rollator, kørestol og badebænk hos Hjælpemiddelservice på Tigervej. Her vil en hjælpemiddelterapeut og en depotmand stå klar til at hjælpe med hjælpemidler, men også med generel vejledning, udlevering af ansøgningsskema mv.   

Opdateret af Køge Kommune 21.06.17