Få det bedste ud af koege.dk med den nyeste version af Firefox, Google Chrome, Internet Explorer eller Safari.

Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside.

Læs om vores cookiepolitik

Ja tak til cookies eller nej tak til cookies

Giv dit barn en sjov oplevelse i sommerferien

Sommersjov er tilbage med sjove og farverige børne- og familieaktiviteter i skolernes sommerferie. Tag på fisketure i Øresund, mærk naturen på en hesteryg eller udfordr vennerne på klatretårnet.

13.06.17
Lørdag d. 10. juni 2017 starter tilmeldingen til Sommersjovs mere end 25 gratis børne- og familieaktiviteter, som løber af stablen hen over sommeren. Aktiviteterne samler børn og unge i Køge Kommune omkring unikke naturudflugter, kreative dage og vilde action oplevelser. Aktiviteterne foregår i skolernes sommerferie - fra lørdag den 24. juni til og med søndag den 13. august 2017.

Bliv boganmelder, udforsk krible-krabledyrenes spændende verden eller kør ræs med MC Bæverne

Interessen for Sommersjov er i de senere år vokset, og nye aktiviteter er føjet til programmet. Denne sommer kan du blandt andet blive boganmelder, når KøgeBibliotekerne inviterer dig til at anmelde en god bog. Der er sjov for hele familien til Svenstrup Naturskoles Krible Krable Festival, hvor du kan lære myrer, snegle, bænkebidere og andet Krible Krable Kryb meget bedre at kende. Hvis du derimod har benzin i blodet, afholder MC Bæverne en aktiv lørdag, hvor det er muligt at få en tur på en motorcykel eller køre en firehjulet crosser. 

Tilmelding

Børnene på alle folkeskoler i Køge Kommune fik i uge 22 et postkort med hjem i tasken. Postkortet viser et udvalg af aktiviteterne og henviser til Sommersjovs hjemmeside www.sommersjovkøge.dk, hvor man kan se en oversigt over alle. 
Al tilmelding sker elektronisk på hjemmesiden, og tilmeldingsfristen findes under de enkelte aktiviteter, hvor alle praktiske informationer desuden er samlet. Nogle aktiviteter er uden tilmelding, så her møder du bare op. 

Om Sommersjov

Sommersjov er et flerårigt samarbejde mellem Natur- og Miljøskolen og Køge Kommune, der tilbyder en aktiv og lærerig sommer for Køge Kommunes børn og unge.  Alle tilbudte aktiviteter er gratis og arrangeret af foreninger og institutioner i Køge Kommune.  
Hvis der skulle opstå spørgsmål omkring aktiviteterne, bedes du kontakte Natur- og Miljøskolen på telefon: 20 41 27 89 eller mail: jh@mail.dk  

Opdateret af Køge Kommune 13.06.17