Få det bedste ud af koege.dk med den nyeste version af Firefox, Google Chrome, Internet Explorer eller Safari.

Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside.

Læs om vores cookiepolitik

Ja tak til cookies eller nej tak til cookies

Køges Camino spærres midlertidigt af motorvejen

Køge Å stien bugter sig 22 km og forbinder Åsen ved Køge med Borup Station. Men fra den 12. oktober 2017 til den 1. juni 2018 bliver turen på den populære grussti kortere. Å stien spærres nemlig midlertidigt på begge sider af Vestmotorvejen tæt på Vemmedrup. Det betyder, at turfolk og pendlere må tage en omvej og krydse over Vestmotorvejen på den nærliggende motorvejsbro på Ejbyvej.
Det er byggeriet af to nye østvendte motorvejsramper ved Vemmedrup, der gør en midlertidig spærring af å-stien nødvendig. Læs mere her

12.10.17

Inden næste sommer åbner naturstien igen i fuld længde, og i slutningen af 2018 giver de nye østvendte motorvejsramper hurtigere adgang til Køge Bugt motorvejen samt mindre tung trafik og mere landsbyidyl til Lellinge, Ejby og Lille Skensved.


Du kan hente kort og læse mere om vandre- og cykelruten på Åsen her

Du kan læse mere om de nye ramper her

Opdateret af Køge Kommune 12.10.17