Få det bedste ud af koege.dk med den nyeste version af Firefox, Google Chrome, Internet Explorer eller Safari.

Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside.

Læs om vores cookiepolitik

Ja tak til cookies eller nej tak til cookies

Køge Kommune søger lokale leverandører til madordning

I disse dage undersøger Køge Kommune lokalområdet for nye leverandører i jagten på at finde en, der kan levere god mad til de borgere, der får måltider leveret i eget hjem. For at udbrede kendskabet til det kommende udbud, afholdes der den 20. juni et informationsmøde for alle interesserede virksomheder.

12.06.18
Med et politisk fokus på bedre mad til borgerne og en udbuds- og indkøbsstrategi med vægt på at styrke mindre virksomheders mulighed for at byde ind på opgaver, kalder Køge Kommune nu til mad-møde. Det er et ønske at komme i dialog med både nye såvel som kendte producenter af mad, med det formål, at de kan byde ind på opgaven. Derfor afholder Køge Kommune i forbindelse med det kommende udbud et informationsmøde den 20. juni, hvor både store og små virksomheder, kan møde op og høre mere om, hvad det indebærer at være leverandør. 


- Vi har valgt at afholde dette informationsmøde, for at gå i dialog med endnu flere lokale virksomheder og måske nå helt ud til nogle af de mindre virksomheder, der ikke før har overvejet at være leverandør for Køge Kommune. Det kan være, at der er en lokal slagter eller andet, der pludselig får øjnene op for at blive leverandør. Og med flere virksomheder, der byder ind på udbuddet, desto flere muligheder har vi for at finde den bedst mulige leverandør til gavn for borgerne, siger Pia Blak, Udbudskonsulent i Køge Kommune.

På mødet vil Udbudskonsulent Pia Blak fortælle om selve udbuddet og om de krav, der er til leverandører for Køge Kommune. Der vil være rig lejlighed til at stille spørgsmål, hvis virksomheden eksempelvis endnu ikke har prøvet kræfter med at være leverandør.

Der findes i skrivende stund omkring 230 borgere i Køge Kommune, der er visiteret til at få leveret mad i eget hjem. Madservicen består af en hovedret og et valg mellem en forret eller en dessert. Borgerne får i dag leveret maden to gange om ugen og skal derfor selv varme maden op. 

Yderligere information
Informationsmødet afholdes den 20. juni kl. 16.00 – 17.30 i Mødelokale Niels Juul, på Køge Rådhus. Mødet er for alle virksomheder, der er interesserede i at høre mere om udbuddet.
Ønsker du at deltage, bedes du sende en mail til Pia.blak@koege.dk senest den 19. juni 2018.

Besøg også Køge Kommunes side om Udbud og Indkøb, hvor der findes mere information om det at være leverandør. Her lægges alle udbud fra Køge Kommune også frem.Opdateret af Køge Kommune 12.06.18