Få det bedste ud af koege.dk med den nyeste version af Firefox, Google Chrome, Internet Explorer eller Safari.

Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside.

Læs om vores cookiepolitik

Ja tak til cookies eller nej tak til cookies

Deltag i undersøgelsen: Hvordan bliver det lettere at være forening?

Alle kultur- og idrætsforeninger i Køge Kommune bliver nu bedt om at fortælle politikerne om hverdagens muligheder og udfordringer.
Hvordan bliver det lettere at være forening i Køge Kommune? er overskriften for en ny stor foreningsundersøgelse, som Kultur- og Idrætsudvalget nu sender på gaden. Eller rettere på nettet, for undersøgelsen kan besvares af alle foreninger online på Køge Kommunes hjemmeside.

12.07.18
 
– Når vi i Kultur- og Idrætsudvalget siger, at vi vil gøre det nemt at være forening, betyder det, at vi seriøst vil se på, om vi kan ændre på nogle procedurer, om vi kan organisere arbejdet mere hensigtsmæssigt, eller om der er andre knapper, der skal drejes på, for at de frivillige i foreningerne i endnu højere grad kan bruge tiden på det, som de er bedst til, nemlig at lave sjove, spændende og udviklende kultur- og idrætstilbud til kommunens borgere. Vi vil gøre det sjovt at være frivillig, og det er det ikke, hvis man skal bruge al tid og energi på administration i stedet for at være sammen om den aktivitet, som er hele formålet, siger Anders Ladegaard Bork, formand for Kultur- og Idrætsudvalget i Køge Kommune. 
 
I løbet af spørgeskemaets 28 spørgsmål bliver foreningerne spurgt om bl.a. kommunikationen med forvaltning og politikere, om tilgængeligheden og kvaliteten af faciliteterne, om lokalebooking, puljer og meget mere.
 
– Svarene fra foreningerne vil være anledning til, at vi ser på, om vi kan skabe enklere regler, mere gennemsigtighed, bedre tilgængelighed og så videre. Der er naturligvis særligt nogle økonomiske grænser for, hvad vi kan forbedre, fx i forhold til faciliteterne, men det er jo heller ikke alt, som koster penge, slutter Kultur- og Idrætsudvalgets formand, Anders Ladegaard Bork.

Svarfrist 1. august

Fristen for foreningernes besvarelse er den 1. august. Besvarelserne vil herefter blive gennemgået med henblik på, at de kan være et tema for Kultur- og Idrætsudvalgets dialogmøde med foreningerne efter sommerferien.

Deltag i undersøgelsen

Du finder undersøgelsen her: Hvordan bliver det lettere at være forening i Køge Kommune?

Opdateret af Køge Kommune 12.07.18