Få det bedste ud af koege.dk med den nyeste version af Firefox, Google Chrome, Internet Explorer eller Safari.

Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside.

Læs om vores cookiepolitik

Ja tak til cookies eller nej tak til cookies

Midlertidig ensretning på Vordingborgvej

I efterårsferien lægger Køge Kommune ny asfalt på en del af Vordingborgvej og den østligste del af Svansbjergvej. Mens arbejdet bliver udført er det nødvendigt at ensrette Vordingborgvej i sydgående retning mellem Billesborgvej og Svansbjergvej.

08.10.18
I efterårsferien ruller Køge Kommune ny asfalt ud på en del af Vordingborgvej. For at give plads til de store maskiner er det nødvendigt at lukke den vejbane, hvor der lægges asfalt.  Det betyder, at det nordgående spor på strækningen fra Billesborgvej til Svansbjergvej vil være spærret for trafik mens der arbejdes. 

Det er ikke kun på Vordingborgvej, at asfalten forbedres. Svansbjergvej fik ny asfalt sidste år, men vejstykket øst for jernbanebroen mangler, det klares derfor også i uge 42. 

Asfaltarbejdet udføres i skolernes efterårsferie for at genere trafikken mindst muligt. Mandag den 15. oktober 2018 arbejder entreprenøren fra kl. 9-17. Arbejdet fortsætter herefter som natarbejde. Fra mandag den 15. til tirsdag den 16. oktober 2018 arbejdes der i tidsrummet 18:00-06:00. Køge Kommune håber at minimere de trafikale gener ved at lægge den nye asfalt om natten.

Når der ikke arbejdes er vejstrækningerne åbne for trafik.

Tidspunkterne for arbejdet er vejledende. Arbejdet er nemlig vejrafhængigt og kan blive skubbet ved for eksempel regnvejr. Køge Kommune åbner vejene så snart opgaven er løst. Trafikanter må i hele perioden forvente længere rejsetid i begge retninger.

Mens der fræses og lægges asfalt er der skiltet omkørsel ad Søllerupvej, Bjergvej, Svansbjergvej og Lidemarksvej.

Pressekontakt

Ulrik Hinke Lindberg, vejingeniør, 2116 3645


Opdateret af Køge Kommune 08.10.18