Få det bedste ud af koege.dk med den nyeste version af Firefox, Google Chrome, Internet Explorer eller Safari.

Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside.

Læs om vores cookiepolitik

Ja tak til cookies eller nej tak til cookies

Træffetid med formanden for Social- og Arbejdsmarkedsudvalget

Torsdag den 6. december 2018 i tidsrummet kl. 15.00-17.00 er der igen træffetid for møde med udvalgsformanden for Social- og Arbejdsmarkedsudvalget.

29.11.18

Formanden for Social- og Arbejdsmarkedsudvalget Lissie Kirk vil gerne styrke dialogen med borgere, der er i berøring med social- og arbejdsmarkedsområdet i Køge Kommune. Derfor indføres der nu træffetid for møde med udvalgsformanden én gang om måneden. Du kan finde alle datoerne for udvalgsformandens træffetid på Køge Kommunes hjemmeside.

I træffetiden vil Lissie Kirk, som udvalgsformand sammen med direktøren for Velfærdsforvaltningen Mette Olander, invitere til dialog med borgerne om deres konkrete erfaringer med indsatserne på social- og arbejdsmarkedsområdet.

”Jeg glæder mig til dialogen med borgerne, jeg kan som udvalgsformand ikke gå ind i løsningen af konkrete personsager og sagsbehandle, men jeg tror på, at vi som politikere og fagudvalg kan få rigtig meget ud af at høre borgernes erfaringer med deres møde med Køge Kommune på godt og ondt. Det er blandt andet en vigtig indsigt at have, når vi skal træffe beslutninger og udvikler på social- og arbejdsmarkedsområdet”

Der er ikke tidsbestilling og du skal blot tage plads i Borgerservice i det gule venteområde, hvis du ønsker at benytte dig af tilbuddet om en snak med udvalgsformanden i tidsrummet.


Find flere datoer for træffetid med formanden for Social- og Arbejdsmarkedsudvalget her.

 

 

Opdateret af Køge Kommune 29.11.18