Få det bedste ud af koege.dk med den nyeste version af Firefox, Google Chrome, Internet Explorer eller Safari.

Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside.

Læs om vores cookiepolitik

Ja tak til cookies eller nej tak til cookies

Pjece til boligejerne: Bliver der bygget i nabolaget?

Hvad gør du som boligejer, når der bliver banket og bygget i nabolaget? Køge Kommune har samlet vejledninger og gode råd til kommunens boligejere i en ny pjece.

20.12.18
Gravemaskiner og betonkanoner har travlt i Køge Kommune. Det skaber nye muligheder, men når et stort byggeri er kvarterets nye tilflytter, så kan der opstå usikkerhed og mange spørgsmål hos boligejerne. 

Køge Kommune er forpligtet på at føre tilsyn med at byggerierne i kommunen overholder regler om støv, støj og rystelser. Det giver et særligt indblik i de spørgsmål, der kan opstå, når man er nabo til et stort byggeri. 

På baggrund af de spørgsmål, der oftest bliver stillet har Køge Kommune nu samlet en pjece med information, der skal give borgerne det bedste overblik over gode råd og rettigheder, når det støver, støjer og ryster i nærheden. 

Vi er glade for de mange udviklingsprojekter, der skyder op rundt omkring i Køge Kommune, fordi de er med til at sikre, at vi også i fremtiden har attraktive boliger, butikker og infrastruktur. Men det skal være til at leve i, mens byggerierne står på, derfor vil vi gerne gå ud over vores opgave som myndighed og give borgerne den bedst mulige information og vejledning. Jeg er glad for, at vi med den nye pjece kan give alle borgere en nem introduktion til, hvad de kan gøre, hvis et stort byggeri flytter ind i nabolaget, fortæller Niels Rolskov, formand for Klima- og Planudvalget

Den nye pjece, Støj og rystelser ved anlægsarbejder, kan frit hentes på Køge Kommunes hjemmeside på adressen https://koege.dk/bygkoege

Pressekontakt

Niels Rolskov, formand for Klima- og Planudvalget, 26 23 49 33

Opdateret af Køge Kommune 20.12.18