Få det bedste ud af koege.dk med den nyeste version af Firefox, Google Chrome, Internet Explorer eller Safari.

Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside.

Læs om vores cookiepolitik

Ja tak til cookies eller nej tak til cookies

Vejarbejde lukker revner i Ringstedvej

Fra mandag den 17. december til fredag den 21. december kl. 09-16 kan trafikanter på Ringstedvej og det nordligste stykke af Vindegårdsvej opleve længere rejsetid. Køge Kommune reparerer revner og huller i asfalten på de to veje. Arbejdet er vejrafhængigt.

29.12.18
Det er nødvendigt at køre hjemmefra i ekstra god tid i uge 51. På Ringstedvej mellem Vordingborgvej og Bjæverskovvej og på det nordligste stykke af Vindegårdsvej reparerer Køge Kommune huller og revner i de to veje. 

Mens arbejdet er i gang opsætter Køge Kommune et midlertidigt lyskryds, så trafikanter kan passere vejarbejdet fra begge retninger. På den måde undgås det at lukke vejen. Den ekstra lysregulering kan give kødannelse på vejen.

Arbejdet starter tidligst mandag den 17. december og slutter senest fredag den 21. december, men da arbejdet er meget vejrafhængigt, kan det præcise tidspunkt for arbejdet ikke forudsiges. Der asfalteres dog udelukkende i tidsrummet 09.00 til 16.00.


Pressekontakt 

Vejingeniør Ulrik Hinke Lindberg, Køge Kommune, 56 67 24 13


Opdateret af Køge Kommune 29.12.18