Få det bedste ud af koege.dk med den nyeste version af Firefox, Google Chrome, Internet Explorer eller Safari.

Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside.

Læs om vores cookiepolitik

Ja tak til cookies eller nej tak til cookies

Byggeriet af genbrugsbutikken på genbrugspladsen i Køge er startet

De første spadestik er gjort på Køge Genbrugsplads i målet om, at etablere endnu en genbrugsbutik, foruden de to ARGO allerede driver, og et nyt mandskabshus til pladsens medarbejdere.

30.01.19

Gensalg udvider med endnu en butik i Køge 
Det fælles kommunale affaldsselskab ARGO driver to genbrugsbutikker ’Gensalg’, henholdsvis på Roskilde - og Torkilstrup Genbrugsplads.  Genslag videresælger ting som pladsernes kunder donerer - ting som er for gode til at smide ud, men kan give værdi for en anden. Den nye butik kommer til at ligge der hvor det gamle mandskabshus lå tidligere. Butikken forventes åben i juni. 

Mandskabshuset flyttes
Mandskabshuset har lige siden etableringen af Køge Genbrugsplads ligget i bunden af pladsen, altså langt væk fra hvor kunderne befinder sig. Det ændrer vi nu, så mandskabshuset kommer til at ligge mere centralt i forhold til vores kunder og personalets arbejde, fortæller Finn Kjær, Genbrugschef i ARGO. 

Byggerod i foråret
ARGOs kunder må desværre forvente en del byggerod på Køge Genbrugsplads det meste af foråret. Der vil være åben på pladsen som vanligt, men måske ikke lige så forhindringsfrit at komme rundt. ARGO beklager ulejligheden, men er sikker på resultatet er hele postyret værd for både kunder, personale og fremtidige genbrugshajer.


Opdateret af Køge Kommune 30.01.19