Få det bedste ud af koege.dk med den nyeste version af Firefox, Google Chrome, Internet Explorer eller Safari.

Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside.

Læs om vores cookiepolitik

Ja tak til cookies eller nej tak til cookies

Dialogmøde: Fælles fodslag for erhvervslivet i Køge Kommune

Erhvervslivet i hele Køge Kommune blomstrer, flere nye virksomheder kommer til, ligesom rigtig mange borgere flytter ind over kommunegrænsen i disse år. Nu går Køge Kommune og DI Roskilde/Køge Bugt sammen om et initiativ, der skal fremme dialogen, og skabe endnu bedre grobund for et stærkt erhvervsliv i Køge Kommune.

12.03.19
Pressen er inviteret, når repræsentanter fra Køge Kommunes erhvervsliv, borgmester Marie Stærke og DI Roskilde/Køge Bugt holder dialogmøde torsdag den 14. marts. 

Her er lagt op til dialog, ligesom muligheden for at vende aktuelle udfordringer og løsninger også er på programmet.

- I Køge Kommune er vi lige nu omgivet af visioner, der bliver til virkelighed. Om ganske kort tid åbner Køge Nord Station, som skaber et helt nyt trafikalt knudepunkt af afgørende betydning. Og så har vi et stærkt erhvervsliv, der hele tiden udvikler sig og vokser. Det er helt utroligt positivt at være vidne til. Men det er også vigtigt, at vi netop nu husker at styrke det fundament, vi står på. At vi husker dialogen, og at det er sammen, vi skaber de bedste muligheder. Derfor glæder jeg mig til at indgå i dialog med kommunens virksomheder, siger borgmester Marie Stærke.

- Vi mærker i høj grad den positive stemning i Køge for tiden. Byen vokser, og mange virksomheder er i vækst. Men al positiv udvikling forudsætter en god dialog mellem Køge Kommune og erhvervslivet, og det er dialogmødet et rigtig godt eksempel på. Jeg er glad for, at borgmester Marie Stærke er åben for, at virksomhederne kan sætte ord på deres daglige udfordringer i lokalområdet. Gennem en direkte kontakt mellem Køge Kommune og erhvervslivet kan vi forhåbentlig finde fælles løsninger og styrke den lokale erhvervsvenlighed,  siger Carsten K. Jensen, formand for DI Roskilde/Køge Bugt.


DI Roskilde/Køge Bugt og Connect Køge har i fællesskab stået for at invitere repræsentanter fra kommunens lokale erhvervsliv til dialogmødet, der foregår torsdag den 14. marts klokken 8 – 10.30 på Junckers Industrier A/S, Værftsvej 4, 4600 Køge. 

Program: 
Kl. 8.00: Morgenmad og kaffe

Kl. 8.15: Velkomst v. borgmester Marie Stærke og formand for DI Roskilde/Køge Bugt, Carsten K. Jensen

Kl. 8.30: Virksomhederne fortæller om aktuelle udfordringer. Input fra virksomhederne, som sætter deres egne ord på aktuelle lokale udfordringer. 

Kl. 9.15: Køge kommune fortæller om mulige løsninger. Kommunen fortæller om erhvervsinitiativer, der er gennemført i det forgange år samt nye initiativer og politiske idéer, der skal fremme erhvervsvenligheden i lokalområdet. 

Kl. 9.45 Fælles dialog 
Fælles drøftelse om emner, der har betydning for at skabe et skabe et godt lokalt erhvervsklima i Køge Kommune. Eksempelvis
• Hvordan skaber vi sammenhæng mellem bosætning i kommunen og erhvervslivets prioriteter?
• Hvordan vil kommunen styrke servicekulturen over for erhvervslivet?
• Hvordan kan kommunen formidle vigtige informationer til erhvervslivet?

Kl. 10.20 Opsamling ved Marie Stærke og Carsten K. Jensen

Arrangementet slutter


Pressekontakt:
Erhvervschef Jens Abildlund, telefon 28 79 27 34


Opdateret af Køge Kommune 12.03.19