Få det bedste ud af koege.dk med den nyeste version af Firefox, Google Chrome, Internet Explorer eller Safari.

Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside.

Læs om vores cookiepolitik

Ja tak til cookies eller nej tak til cookies

Ny Stab- og Kulturchef

Michael Lund er fra 15. maj blevet ny chef for Stab og Kulturafdelingen.

23.05.19

Ny stab og kulturchef 


Som bekendt er Køge Kommune i gang med at spare 60 mio. kr. årligt med virkning fra 2020. Som en del af disse besparelser er der nedlagt 4 afdelingschefstillinger, heriblandt kultur- og idrætschefstillingen i Kultur- og Idrætsafdelingen.
Som konsekvens heraf er Kultur- og Idrætsafdelingen fusioneret med Stab for Byråd og Direktion til en ny afdeling med navnet Stab og Kulturafdelingen.

 

Michael Lund er fra 15. maj blevet ny chef for Stab og Kulturafdelingen. 
Stab og Kulturafdelingen omfatter den tidligere Kultur og Idrætsafdeling, de kommunale institutioner, samt en række tværgående stabsfunktioner bl.a. et borgmesterkontor, kommunikationsteam og juristteam.

Michael Lund udtaler:

"Jeg forventer at Kultur- og Idrætsafdelingens hidtidige gode arbejde i forhold til foreningerne og institutionerne fortsætter, og at det gode samarbejde mellem kultur og idræt og stabsteams nu bliver yderligere styrket. Jeg har stor opmærksomhed på at få alle de gode kompetencer som ligger på området bedst muligt i spil. 

Jeg er fuld af beundring over det store arbejde som frivillige og ansatte hver dag yder på kultur og idrætsområdet. Som borger i kommunen kan jeg se hvor stor betydning det har. Det er en fornøjelse nu at være en del af holdet."


Opdateret af Køge Kommune 23.05.19