Få det bedste ud af koege.dk med den nyeste version af Firefox, Google Chrome, Internet Explorer eller Safari.

Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside.

Læs om vores cookiepolitik

Ja tak til cookies eller nej tak til cookies

Har Køge kommune det bedste amatørkulturliv?

Søg inden den 26 maj 2019 og deltag i konkurrencen om at vinde Con Amore Kulturpris 2019.

09.05.19

Indstil din kommune inden d. 26 maj


Kultur skabes med kærlighed og gode rammer! Derfor åbner amatørorganisationerne Amatørernes Kunst & Kultur Samråd (AKKS) og Dansk Amatør Teater og Scenekunst (DATS) nu for nomineringer til Con Amore Kulturpris 2019. 

 

Con Amore Kulturpris hylder kommunernes vigtige opbakning og støtte til amatørkulturen. Fristen er 26. maj 2019, og man indstiller kommunen på www.akks.dk/conamore. Såvel enkeltpersoner som foreninger kan indstille deres kommune.

Vind 8.000 til din forening


Con Amore Kulturpris gives til den kommune, som – ”med kærlighed” – gør en ekstraordinær indsats for at få det lokale foreningsbaserede kulturliv til at blomstre. Samtidig er tanken bag prisen, at vinderkommunen kan inspirere kulturindsatsen i andre kommuner.

Con Amore Kulturpris 2019 uddeles til et stort awardshow i forbindelse med Kulturmødet på Mors. Med en præmie på 8.000 kr. belønner AKKS og DATS den enkeltperson eller forening, som har indstillet den endelige vinderkommune. Pengene skal bruges på kulturel aktivitet efter indstillerens valg.

Læs mere om Con Amore Kulturpris 2019Opdateret af Køge Kommune 09.05.19