Få det bedste ud af koege.dk med den nyeste version af Firefox, Google Chrome, Internet Explorer eller Safari.

Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside.

Læs om vores cookiepolitik

Ja tak til cookies eller nej tak til cookies

ETK beskæftigede 98 håndværkerfirmaer i 2018

Et bredt håndværkerkartotek og en opskrivning af budgettet har givet ETK mulighed for at være arbejdsgiver for næsten 100 forskellige håndværkerfirmaer i Køge Kommune i 2018.

07.05.19

Hvert år er ETK arbejdsgiver for en række håndværkerfirmaer. Der bliver eksempelvis bestilt håndværkere, når der skal nye vinduer og døre på skolerne, når der skal laves VVS-arbejde på plejehjem, og når der skal laves el-arbejde i en af kulturens bygninger.

ETK’s budget til vedligehold af kommunale bygninger blev i 2018 opskrevet. Det har medført, at der kunne bruges flere penge på håndværkeropgaverne indenfor vedligehold. ETK har derfor gennem håndværkerkartoteket valgt at fordele for 28,3 millioner kroner håndværkeropgaver på 98 forskellige håndværkerfirmaer fra Køge Kommune.

ETK’s håndværkerkartotek vokser

Siden 2014 har ETK haft et håndværkerkartotek. Et kartotek, der samler de håndværkere, der kan komme i betragtning til ETK’s opgaver.

Fra 2016 til 2018 er håndværkerkartotekets medlemstal steget markant, hvilket betyder, at ETK har en bredere vifte af håndværkere at kunne give opgaver til.

Håndværkerkartoteket sørger for, at ETK har bedre mulighed for at orientere sig i de forskellige firmaer i kommunen og samtidig sikre sig, at firmaerne har skrevet under på tro og love, attester mv. på forhånd, så der spares tid. ETK forsøger at indhente tilbud fra mange forskellige håndværkere, og med håndværkerkartoteket er det muligt at orientere sig bredt, så så mange forskellige firmaer som muligt får mulighed for at få opgaver.

Alt dette foretages med respekt for, at nogle opgaver med fordel løses af håndværkere, der i forvejen har kendskab til bygningen. Eksempelvis elektrikere, der ved, hvor hovedtavlen sidder, og hvordan kablerne er trukket.

Fyraftensmøde for håndværkere

I kølvandet på de positive tal fra 2018 afholder ETK i samarbejde med Køge Arbejdsgiver Netværk et fyraftensmøde for håndværkere. Her kan man møde op og få mere information om de typiske håndværkeropgaver, hvordan de forventes udført, når der arbejdes for Køge Kommune, og hvordan man som håndværker kommer i spil til opgaverne.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Mødet afholdes den 8. maj kl. 16-18 i kantinen på rådhuset. Man kan finde mere information under informationsannoncer på koege.dk.

Pressekontakt:

Giulia Lorenzen, Ejendomschef for ETK Ejendomme. Telefon: 56 67 24 52

Kontakt ETK - Ejendomme Teknik Køge
Opdateret af Teknik- og Miljøforvaltningen 07.05.19