Få det bedste ud af koege.dk med den nyeste version af Firefox, Google Chrome, Internet Explorer eller Safari.

Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside.

Læs om vores cookiepolitik

Ja tak til cookies eller nej tak til cookies

Sommer med atletik, torsk og e-sport

Tilmeld jer sommerens sjoveste oplevelser både til lands, til vands og dybt inde i cyberspace.

28.05.19

Årets Sommersjov-program indeholder 30 aktiviteter, der samler børn, unge og familier omkring unikke naturoplevelser, kreative dage og flotte idrætspræstationer.

Fuld fart og fordybelse

McBæverne inviterer til ræs på en ATV, mens Beredskabsforbundet har brug for hjælp til at slukke brande! Børnene kan også prøve kræfter med forskellige spring hos Køge Atletik eller forsvinde ind i nye universer med Køge Nord E-sport. 
I kan også besøge Krible Krable festivalen på Køge Marina, klappe geder på Natur- og Miljøskolen eller give en uppercut hos Køge Bokseklub. Måske er dit barn mere til fisketur på Øresund eller kreative workshops sammen med Skovbo Billedskole, hvor turen går til Roskilde og København? Mulighederne er mange til årets Sommersjov i Køge Kommune. 

Rift om pladserne

Sommersjov foregår i perioden 29. juni – 11. august og er gratis aktiviteter for alle skolebørn, der bor i Køge Kommune. Mange af aktiviteterne bliver hurtigt udsolgt. Tilmeld derfor dit barn allerede i dag. 

Se hvordan og læs mere på sommersjovkøge.dk

Opdateret af Køge Kommune 28.05.19