Få det bedste ud af koege.dk med den nyeste version af Firefox, Google Chrome, Internet Explorer eller Safari.

Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside.

Læs om vores cookiepolitik

Ja tak til cookies eller nej tak til cookies

Sæsonfordeling 2019/2020

20.06.19

Så er lokalefordelingen til den kommende sæson 2019/2020 klar og I kan nu se alle tider på EG On.


Samtidig har I alle modtaget mail fra portalen EG On med besked om godkendte bookinger og de dage/bookinger, hvor det desværre ikke er muligt, at I kan benytte de ønskede lokaler.

Som I ved, så er fordelingen hvert år et større puslespil, der skal gå op og Kultur- og Idræt siger hermed tak til alle, som hjalp til med løsning af konflikter i denne forbindelse. Tak for jeres altid konstruktive og løsningsorienterede input og dialog. 

Opdel din booking

Til orientering er det muligt for brugeren med ”bookingansvarlig-rollen”, at opdele sæsonbookinger i kortere tidsintervaller. Det er især en fordel for jer foreninger, med mange hold på én og samme dag. I kan med blokfordeling oprette de enkelte hold eller forskellige aktiviteter efterfølgende i sæsonbookingen. Hvis I f.eks. har en godkendt sæsonbooking, som strækker sig fra kl. 16:00-20:00, så kan denne opdeles i flere mindre bookinger – f.eks. kl. 16:00-17:00, kl. 17:00-18:00 m.v.

Herefter kan du åbne de forskellige ”nye” delbookinger og tilføje hold m.v. På denne måde er det muligt, at gøre sæsonbooking-blokken mere gennemsigtig for jer selv og brugerne i jeres forening. Samtidig vil en tilknyttet instruktør/træner/underviser på det enkelte aktivitet/hold få direkte besked i mailbox ved f.eks. eventuelle aflysninger af datoer/hold.

Læs guiden til opdeling af sæsonbooking.
Opdateret af Køge Kommune 20.06.19