Få det bedste ud af koege.dk med den nyeste version af Firefox, Google Chrome, Internet Explorer eller Safari.

Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside.

Læs om vores cookiepolitik

Ja tak til cookies eller nej tak til cookies

Har du langvarige smerter - ønsker du en bedre hverdag

Køge Kommune tilbyder et smerte-rehabiliteringsforløb til dig, som har langvarige smerter, f.eks. fibromyalgi, eller andre uforklarlige smerter, f.eks. i ryggen.

14.06.19

Rehabiliteringsforløbet omfatter temamøder med emner som f.eks. viden om smerter og søvn samt mindfulness og bevægelse. Du vil møde sundhedsprofessionelle og andre i samme situation som dig. Forløbet vil kunne inspirere dig til en bedre hverdag med smerterne.

Ønsker du at vide mere om tilbuddet?

Kom til informationsmøde torsdag den 08.08.2019, kl. 13-14 i Multisalen, Rådhusstræde 10C, 1. sal, 4600 Køge. Her vil du høre mere om tilbuddet og vil kunne melde dig til en afklarende telefonisk samtale. Ved yderligere spørgsmål kan du kontakte fysioterapeuterne Bettina Eiger eller Louise Lund via sekretæren på telefon 56 56 56 49 og fortælle, at du er interesseret i at deltage. Oplys at det drejer sig om smerterehabiliteringsforløbet. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Opdateret af Køge Kommune 14.06.19