Få det bedste ud af koege.dk med den nyeste version af Firefox, Google Chrome, Internet Explorer eller Safari.

Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside.

Læs om vores cookiepolitik

Ja tak til cookies eller nej tak til cookies

Kom og syng for Køge

Den 4. juli har Køge fødselsdag. På denne dato er det i år 731 år siden, at byen fik sine købstadsrettigheder. Det bliver fejret med fællessang i rådhusgården, hvor alle, der har lyst, er velkomne til at kigge forbi.

26.06.19
Flaget bliver hejst, og sangen kommer til at gjalde i rådhusgården på Torvet 1 i Køge. Det sker den 4. juli, hvor Køge fylder 731 år som købstad. Dagen markeres med fællessang for alle, der har lyst, såvel kommunens medarbejdere som borgere, der har mulighed for at lægge vejen forbi.

Sidst der blev inviteret på fællessang, var ved Køges 725 års jubilæum, hvor borgere og medarbejdere mødtes omkring flaget og sangen. Borgmester Marie Stærke ser gerne, at fællessangen bliver en tradition.

- Det er ikke alle forundt at bo i en by som vores, med de fine, gamle huse og hyggelige gårdmiljøer. Det liv, man ser hver eneste dag på torvet, i gågaden og i butikkerne vidner om, at køgegenserne værdsætter deres by. Når byen så har fødselsdag, er det en fin anledning til at samles og synge sammen for at fejre vores alles Køge. Jeg ser frem til at møde borgere og medarbejdere til en hyggelig begivenhed, hvor vi markerer, at vi har et fællesskab om vores by, siger borgmester Marie Stærke.

Fællessangen finder sted i rådhusgården, Torvet 1 i Køge, torsdag den 4. juli klokken 10. Man er velkommen til at tage en termokande kaffe med sig, som kan nydes i rådhusgården i forbindelse med arrangementet.
  
Pressekontakt:
Borgmester Marie Stærke, telefon  24 90 20 00


Opdateret af Køge Kommune 26.06.19