Få det bedste ud af koege.dk med den nyeste version af Firefox, Google Chrome, Internet Explorer eller Safari.

Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside.

Læs om vores cookiepolitik

Ja tak til cookies eller nej tak til cookies

Det grønne bælte i Ølby Lyng

Tilladelse til udledning af overfladevand gennem Det grønne bælte i Ølby Lyng til Snogebækken

10.09.19

Tilladelse til udledning af overfladevand gennem Det grønne bælte i Ølby Lyng til Snogebækken - 4 ugers klagefrist.Forklarende tekst: Ifølge Miljøbeskyttelseslovens § 28 giver Køge Kommune tilladelse til, at KLAR Forsyning udleder det rensede og forsinkede regnvand fra områder i Ølby Lyng til Snogebækken. Vandet forsinkes i et underjordisk rørbassin og renses i et LAR anlæg, Det grønne Bælte, beliggende i Ølby Lyng nord for Snogebækken. Det grønne bælte anlægges, så det har rekreativ værdi.Klageberettigede kan klage til Natur- og Miljøklagenævnet over afgørelsen frem til 10. oktober 2019


Hent tilladelsen

Kontakt Grundvand
Opdateret af Teknik- og Miljøforvaltningen 10.09.19