Få det bedste ud af koege.dk med den nyeste version af Firefox, Google Chrome, Internet Explorer eller Safari.

Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside.

Læs om vores cookiepolitik

Ja tak til cookies eller nej tak til cookies

Vil du være en aktiv del af byudviklingen i Køge Nord?

Så har du mulighed for at melde dig ind i følgegruppen

10.12.19


Følgegruppen mødes to gange årligt, hvor der gives status på planer for Køge Nord udviklingen og hvordan - og i hvilket omfang - du som borger og interessent kan få indflydelse på Køge Nord projektet. Formålet med følgegruppen er at få en lokal vinkel på udviklingen og udformningen af det nye byområde, ved at involvere ønsker og ideer fra lokale. 


I dag består følgegruppen af repræsentanter fra en række foreninger i lokalområdet. Økonomiudvalget har besluttet at udvide gruppen, så alle med interesse for udviklingen i Køge Nord kan blive en del af følgegruppen. Den nye følgegruppe mødes første gang mandag d. 13. januar 2020 kl. 19-21 i Køge Nord (Mødested udsendes med dagsorden til deltagere).

Udover følgegruppemøderne vil der løbende blive afholdt borgerrettede initiativer, der er åbent for alle. Det kan fx være i form af byvandringer, natur- og kulturvandringer eller lignende. Dette kan evt. arrangeres i samarbejde med følgegruppen. Køge Kommune afholder derudover borgermøder i forbindelse med opstart af lokalplaner, offentlige høringer mv.  

Ønsker du at tilmelde dig følgegruppen for Køge Nord, skal du sende dine kontaktoplysninger til  senest torsdag d. 2. januar 2020.


Opdateret af Køge Kommune 10.12.19