Tiltag i forbindelse med Covid-19: Del det gode budskab, kommunale lokaler og sommersjov

26.03.20

Hjælp med at informere om hvordan, vi passer på hinanden

Politiet har anmodet kommunerne i hele landet om, at hjælpe med at sprede det gode budskab om hvordan vi passer på hinanden. Politiet ønsker, at befolkningens bevidsthed om Covid-19 udvides og hele tiden er i fokus. Især overfor de unge. I bedes venligst hjælpe os med at sprede budskabet via jeres netværk og gerne ved at hænge plakater op lokalt hos jer (hvis det er muligt pga. Covid-19). I finder her links til plakater, der kan printes og hænges op. På forhånd tak for hjælpen.

ETK har allerede sendt en mail til en del foreninger, hvor de beder foreningerne hjælpe med at sprede budskabet om hvordan vi passer på hinanden mod corona.

Information om kommunale lokaler

Regeringen forlængede i mandags retningslinjerne i forbindelse med udbruddet af Covid-19 virus. Derfor holder Køge Kommune fortsat lukket i kommunale lokaler til og med 14. april. Vi vil informere jer løbende i takt med udviklingen.

Information om Sommersjov 2020

Som følge af regeringens retningslinjer i forbindelse med udbruddet af Covid-19 virus har Køge Kommune valgt at udskyde tilmeldingen af foreninger til Sommersjov 2020. Tilmeldingen for foreninger var planlagt til at starte i marts, men vi håber vi snart kan udmelde en ny dato.

Hvis I har spørgsmål til Sommersjov er I velkommen til at kontakte Natur- og Miljøskolen v/ Jan Hansen
Tlf. 20 41 27 89, mail: .

Opdateret af Køge Kommune 26.03.20