Få det bedste ud af koege.dk med den nyeste version af Firefox, Google Chrome, Internet Explorer eller Safari.

Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside.

Læs om vores cookiepolitik

Ja tak til cookies eller nej tak til cookies

Ugetømning af mad og restaffaldsbeholdere

Midlertidig overgang til ugetømning af mad- og restaffaldsbeholdere ved énfamilieboliger

26.03.20
Nye affaldsbeholdere i Køge Kommune
Det er med virkning fra mandag den 30. marts aftalt med kommunens renovatør, at der indtil situationen med corona-virus ændrer sig, bliver tømt 2-delte beholdere til mad- og restaffald hver uge, mod normalt hver anden uge. Dette under hensyn til de større mængder af affald på grund af at mange borgere – og deres børn - nu er hjemme hele dagen.
Vis hensyn til din skraldemand og sørg for at emballere både mad- og restaffald ordentligt , d.v.s. binde knude på alle poserne, ikke overfylde beholderen, ikke sætte poser ved siden af beholderen (bortset fra tidligere indkøbte ”ekstra-sække”) og huske at låse låget-i-låget, inden tømning af beholderen.
Kontakt Renovation
Opdateret af Teknik- og Miljøforvaltningen 26.03.20