Hjælp os med at finde rengøringsassistenter

Genåbning af skoler og daginstitutioner har krævet en helt ekstraordinær indsats fra Køge Kommunes rengøringsafdeling

27.04.20

SkuresvampDerfor beder ETK nu kommunens borgere om hjælp til at finde ekstra rengøringsfolk.


Rengøringen på Køge Kommunes skoler og daginstitutioner skal være i top – og særligt i situationen med        corona-virus bliver der hver dag leveret en ekstraordinær indsats fra rengøringspersonalet. Faktisk bliver der gjort så meget rent, at ETK Rengøring nu søger efter personale.

Den 15. april åbnede de første skoler i Køge Kommune op for de små børn og fredagen efter fulgte daginstitutionerne efter. Åbningen af de offentlige skoler og daginstitutioner er sket med forudsætning af et øget fokus på renhold for både personale på institutionerne og for det tilknyttede rengøringspersonale. 
ETK Rengøring har normalt ansvar for to ud af fem distrikter i Køge Kommune, men yder i denne situation en ekstra rengøringsindsats i alle kommunens distrikter. Der er indført ekstra daglig rengøring på både skoler og institutioner samt offentlige toiletter. Der er nedsat et ”flyverhold” til akutte rengøringsopgaver. Og så er ETK Rengøring ansvarlig for Køge Kommunes indkøbte spritbeholdning til håndsprit og desinfektion af kontaktflader på kommunens institutioner. 

En livsvigtig rengøringsindsats

Den store rengøringsindsats har krævet mange ressourcer fra ETK Rengøring, og derfor søger Køge Kommune nu med lys og lygte efter flere rengøringsassistenter, rengøringsteknikere og serviceassistenter, der kan her og nu kan bistå med det store rengøringsarbejde COVID-19-situationen kræver. 
”Vi er hårdt presset på rengøringsområdet og har rigtig meget brug for ekstra hænder. Med dette opråb håber vi, at Køges borgere vil være med til at sprede budskabet om manglen på folk, så vi kan få nogle flere henvendelser. Rengøringspersonalet spiller en livsvigtig rolle lige nu. ” siger Torben Hansen, rengøringschef for ETK Rengøring.  
Stillingerne skal søges ved at sende en mail til Torben Hansen på thansen@koege.dk. 
Du kan læse mere om stillingerne her  
Pressekontakt:
Torben Hansen, Rengøringschef for ETK Rengøring. Telefon: 51 31 56 33
Kontakt Vej, Park og Byrum
Opdateret af Teknik- og Miljøforvaltningen 27.04.20