Få det bedste ud af koege.dk med den nyeste version af Firefox, Google Chrome, Internet Explorer eller Safari.

Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside.

Læs om vores cookiepolitik

Ja tak til cookies eller nej tak til cookies

Fortsat kun udendørs besøg på plejehjem

Retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen i forhold til at mindske smitte med coronavirus tillader fortsat ikke besøg indendørs på plejehjem. Det gælder derfor også stadig i Køge Kommune, at besøg skal finde sted udendørs.

27.05.20
Siden midt i maj har det igen været muligt for pårørende at besøge deres kære på plejehjem, efter to måneders besøgsforbud. Det har skabt stor gensynsglæde rundt om i Køge Kommune. Men det gælder fortsat, at besøgene kun må finde sted udendørs og i behørig afstand.

- Jeg har fuld forståelse for, at det for mange ældre borgere og deres pårørende kan være generende, at besøg ikke kan finde sted indendørs i egen bolig. Men Sundhedsstyrelsen vurderer altså stadig, at besøg skal ske udendørs for at undgå smitte med coronavirus – og de retningslinjer følger vi naturligvis, siger Bent Sten Andersen, formand for Ældre- og Sundhedsudvalget og tilføjer:

- Vi holder selvfølgelig øje med udviklingen, og så snart sundhedsmyndighederne vurderer, at det bliver muligt at lempe restriktionerne for besøg på en forsvarlig måde, gør vi det.

Det glæder også fortsat, at besøg skal aftales med det pågældende plejehjem på forhånd.

Pressekontakt:
Bent Sten Andersen, 31 33 92 31


Opdateret af Køge Kommune 27.05.20