Få det bedste ud af koege.dk med den nyeste version af Firefox, Google Chrome, Internet Explorer eller Safari.

Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside.

Læs om vores cookiepolitik

Ja tak til cookies eller nej tak til cookies

Kulturministeriets nye retningslinjer for 2. fase genåbningen

15.05.20

Kulturministeriet er i samarbejde med aktører og sundhedsmyndigheder klar med retningslinjerne for de aktiviteter på Kulturministeriets område, der nu genåbner. Det gælder den professionelle idræt, udendørs idræts- og foreningsliv, ind- og udlån på biblioteker.


Den gradvise genåbning af Danmark er i gang. I den kommende tid vil en række kulturinstitutioner slå dørene op, og en række idrætsudøvere igen kan få græs under fødderne. Ud over den nye vejledning med sundhedsfaglige anbefalinger, som Sundhedsstyrelsen offentliggjorde d. 10. maj om blandt andet afstand og hygiejne, er der nu retningslinjer klar for professionel idræt, udendørs idræts- og foreningsliv, ind- og udlån på de danske folkebiblioteker.

De nye retningslinjer er tilgængelige her

Mvh.

Kultur og Idræt

Køge Kommune

Opdateret af Køge Kommune 15.05.20