4-kammerbil er på værksted

Der er forsat driftsproblemer med 4-kammerbilerne

19.06.20

Vi har desværre fortsat problemer med at 4-kammerbilerne, som tømmer de 4-delte beholdere, har brug for at blive repareret. Du vil derfor desværre fortsat kunne opleve, at der er uregelmæssigheder og forsinkelser på tømning af din 4-delte beholder til papir, plast-, glas- og metalemballager. 

Renovatøren har fået dispensation til at køre i weekenden den 4. og 5. juli, men vi kan på nuværende tidspunkt ikke garantere, at alt er indhentet til mandag den 6. juli. Renovatøren gør alt hvad der er muligt for at få bilerne op at køre igen og indhente forsinkelserne på tømningerne.

Vi beklager ulejligheden og takker for din tålmodighed.


Venlig hilsen Affald og Genbrug

Kontakt Miljøafdelingen
Opdateret af Miljøafdelingen 31.08.20