Få det bedste ud af koege.dk med den nyeste version af Firefox, Google Chrome, Internet Explorer eller Safari.

Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside.

Læs om vores cookiepolitik

Ja tak til cookies eller nej tak til cookies

Åbning af flexpladser på Køge Torv

Flexpladserne på Køge Torv må nu bruges igen.
Pladserne åbnes med de forbehold, at forsamlingsforbuddet samt politiets retningslinjer overholdes.

15.06.20

Forventes der 500 mennesker til et arrangement, kan politiet give tilladelse til det, såfremt det sikres, at folk ikke forsamler sig mere end 50 mennesker, og at der derudover er generelt flow i byen.

F.eks. må der gerne stilles jazzbands op, så længe det sikres, at der ikke laves forsamlinger på mere end 50 mennesker. Derfor vil en scene på torvet ikke være ideelt. Derimod vil det for eksempel være muligt at stille sig i indhakket ved Richters i Vestergade, eller under en markise i Brogade.

Det vil fremgå af tilladelsen, at det forventes, at arrangøren overholder regeringens retningslinjer og anbefalinger i forbindelse med COVID-19, samt at forsamlingsforbud og politiets retningslinjer overholdes.

Kontakt ETK - Ejendomme Teknik Køge
Opdateret af Køge Kommune 15.06.20