Få det bedste ud af koege.dk med den nyeste version af Firefox, Google Chrome, Internet Explorer eller Safari.

Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside.

Læs om vores cookiepolitik

Ja tak til cookies eller nej tak til cookies

Frist for indsendelse af regnskab forlænges til 1. september

02.07.20
Kultur- og Idrætsudvalget besluttede på møde den 30. marts 2020, at frist for aflevering af de folkeoplysende foreningers godkendte regnskaber rykkes fra 1. juni til 1. juli som følge af Covid-19. På grund af Covid-19 har det ikke været muligt for foreningerne, at afholde den årlige generalforsamling, hvor regnskaberne godkendes og derefter kan indsendes til Kulturforvaltningen.

Da flere foreninger fortsat har svært ved nå at afholde generalforsamling inden 1. juli har Kultur- og Idrætsudvalget besluttet, at forlænge fristen yderligere frem til 1. september 2020 samt at de foreninger der har behov for deres tilskud allerede nu, kan søges om udbetaling af halvdelen af beregnede aktivitets- og kursustilskud for 2020. Foreningen kan blot sende en mail til .

Opdateret af Køge Kommune 02.07.20