Genbrugsbutikken Gensalg åbner på genbrugspladsen i Køge

Nu åbner Genbrugsbutikken Gensalg på genbrugspladsen i Køge

01.07.20

Genbrugsbutikken åbner på genbrugspladsen på Tangmosevej

Du er inviteret til en åbningsfest af de genbrugelige af slagsen den 3. juli klokken 14.00, hvor ARGO slår dørene op for genbrugsbutikken ”Gensalg” på Køge Genbrugsplads. 

Gensalg fejrer åbningen med festlige indslag og kaffe fra Kaffe Karma (en social indsats for hjemløse) - og så har butikken 50% på alle varer i dagens anledning. Niels Hörup, bestyrelsesformand for ARGO, og Niels Rolskov, udvalgsformand for Klima- og planudvalget i Køge Kommune, giver den ny butik et par ord med på vejen. 

Gensalgskonceptet ligner som udgangspunkt alle andre genbrugsbutikker, der sælger ting, som er funktionsdygtige, men ikke længere har nogen værdi for sin tidligere ejer, men derimod for en ny ejer. Genbrugsbutikkerne, uanset hvilken slags der er tale om, bidrager betydeligt til den grønne omstilling, og hjælper os til at gøre op med "køb og smid væk kulturen" til gavn for miljøet. 

Det samfundsmæssige ansvar tager ARGO også som arbejdsgiver meget alvorligt, og har således forpligtet sig til løbende at have op til fem praktikanter i butikken og fire fleksjobbere i sorteringsområdet.

Vi glæder os til at se dig/jer til åbningen. Adressen er: Tangmosevej 104B, 4600 Køge


Opdateret af Køge Kommune 01.07.20