Få det bedste ud af koege.dk med den nyeste version af Firefox, Google Chrome, Internet Explorer eller Safari.

Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside.

Læs om vores cookiepolitik

Ja tak til cookies eller nej tak til cookies

Borgermøde om ny lokalplan for Køge Marina

Køge Kommune arbejder i disse år med udvikling af Køge Marina, som i fremtiden foruden lystbådehavn, skal kunne rumme bl.a. et søsportscenter, maritimt erhverv, flere restauranter og caféer, museum, værksteder og et hostel.

04.08.20

Alt dette kræver en ny lokalplan for marinaen, og Køge Kommune inviterer derfor til borgermøde tirsdag den 18. august fra 19-21 i Køge Nord Sportscenter Hal B, Skolevej 7. På borgermødet bliver der mulighed for at høre mere om den nye lokalplan, stille spørgsmål og komme med input på et tidligt tidspunkt i lokalplanprocessen.

Alle er velkomne. Grundet Covid19 er der dog en begrænsning på deltagerantallet. Tilmelding bedes ske på mail til .

Kontakt Byg og Plan
Opdateret af Teknik- og Miljøforvaltningen 04.08.20