Borgermøde om ny lokalplan for Køge Marina

Køge Kommune arbejder i disse år med udvikling af Køge Marina, som i fremtiden foruden lystbådehavn, skal kunne rumme bl.a. et søsportscenter, maritimt erhverv, flere restauranter og caféer, museum, værksteder og et hostel.

04.08.20

Alt dette kræver en ny lokalplan for marinaen, og Køge Kommune inviterer derfor til borgermøde tirsdag den 18. august fra 19-21 i Køge Nord Sportscenter Hal B, Skolevej 7. På borgermødet bliver der mulighed for at høre mere om den nye lokalplan, stille spørgsmål og komme med input på et tidligt tidspunkt i lokalplanprocessen.

Alle er velkomne. Grundet Covid19 er der dog en begrænsning på deltagerantallet. Tilmelding bedes ske på mail til .

Kontakt Plan, Byg og Miljø
Opdateret af Teknik- og Miljøforvaltningen 04.08.20