Få det bedste ud af koege.dk med den nyeste version af Firefox, Google Chrome, Internet Explorer eller Safari.

Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside.

Læs om vores cookiepolitik

Ja tak til cookies eller nej tak til cookies

Nyt fra Byrådets møde den 22. september 2020

Med disse overskrifter: ”Nye muligheder i Den Hvide By” og ”Udvikling i situationen med COVID-19”.

22.09.20

Nye muligheder i Den Hvide By

På dagens byrådsmøde blev Lokalplan 1090 for en del af Den Hvide By vedtaget. Det betyder, at der nu bliver mulighed for at etablere butikker, som sælger særligt pladskrævende varer. Det kan eksempelvis være bilforhandlere eller byggemarkeder. Ved den endelige vedtagelse af lokalplanen, besluttede byrådet at øge butikstørrelsen for bilbutikker fra 2.000 m2 til 4.000 m2, i forhold til det først offentliggjorte forslag til lokalplanen. Øvrige butikker der forhandler særligt pladskrævende varer må højst have en størrelse på 2.000 m2.

Udvikling i situationen med COVID-19

Byrådet blev på sit møde orienteret om den nyeste udvikling i forhold til corona-virus, og hvad denne betyder for Køge Kommune. Hele Danmark oplever lige nu hvordan flere danskere smittes, og for Køge Kommune betyder det en række initiativer, der blev sat i værk tidligere på ugen. Blandt andet har Køge Kommunes administrative medarbejdere taget arbejdet med hjem, ligesom ETK er i gang med en plan for, hvordan byrummet kan indrettes med bedre mulighed for at holde afstand. 


På dagens møde blev det besluttet, at byrådsmøderne fortsat afholdes fysisk. Der lægges desuden op til, at enkelte byrådsmedlemmer kan deltage digitalt, hvis det ønskes. Formen for udvalgsmøderne afgøres i de enkelte udvalg, men holdes som udgangspunkt fysiske og med mulighed for digital deltagelse.

Pressekontakt: Marie Stærke, borgmester, telefon 2490 2000

Opdateret af Køge Kommune 22.09.20