Få det bedste ud af koege.dk med den nyeste version af Firefox, Google Chrome, Internet Explorer eller Safari.

Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside.

Læs om vores cookiepolitik

Ja tak til cookies eller nej tak til cookies

Foreningernes planlagte efterårssjov for børn og unge aflyses

Aktiviteter for børn og unge, som skulle have foregået i efterårsferien under overskriften ”Efterårssjov”, aflyses. Det sker på baggrund af udviklingen i situationen med corona-virus.

01.10.20
Køge Kommunes mange aktive foreninger stod klar med planlagte arrangementer for børn og unge under overskriften ”Efterårssjov”. Og selv om aktiviteterne var planlagt inden for gældende retningslinjer, vælger forvaltningen nu at aflyse.

Aflysningen sker på baggrund af situationen med corona-virus. Landet over opleves en stigning i antallet af smittede, og selv om foreningslivet pt. ikke er underlagt restriktioner eller påbud, har forvaltningen besluttet at følge anbefalingerne, der tilsiger, at man ikke sætter sociale arrangementer i værk, hvis det kan undgås.

- Jeg mener at det er den rigtige beslutning forvaltningen har truffet. Hele samfundet balancerer lige nu med hvor grænsen går i forhold til, hvad vi sætter i værk. Og der må vi alle kontinuerligt vurdere hvad der er nødvendigt, og hvad vi kan undvære. Det som besluttes skal helst harmonere på tværs af kommunens områder. Jeg glæder mig helt enormt til vores aktive foreninger kan vende stærkt tilbage med de flotte indsatser, som på mange måder er med til at skabe liv og sammenhold i vores kommune, siger Anders Ladegaard Bork.

Der er meldt ud til alle foreninger, at de planlagte aktiviteter bliver aflyst med håb om, at disse kan genoptages enten i vinterferien eller påskeferien 2021.

Pressekontakt:

Michael Lund – Stab og Kulturchef, telefon 29337095
Gavin Clarke, eventkonsulent i Køge Kommune, telefon 23 25 94 43


Opdateret af Køge Kommune 01.10.20