Få overblik over seneste corona-restriktioner

Myndighederne har tilført nye retningslinjer for at hindre spredningen af coronavirus. Læs mere om, hvad det betyder for dig her.

26.10.20

På statsministerens seneste pressemøde blev der præsenteret nye retningslinjer for at mindske spredningen af corona. I nedenstående infografik får du et samlet overblik over, hvad det betyder for dig. Køge Kommune er lige nu ved at afklare detaljer om fx brug af mundbind på kulturinstitutioner, i svømmehaller mm. Der vil blive meldt ud, så snart detaljerne er på plads. Du kan følge med her på Køge Kommunes hjemmeside og i lokalpressen. Indtil da, gør Køge Kommune sit bedste for at skilte med plakater på alle kommunens institutioner, så du kan se, hvilke retningslinjer du skal overholde.

Du kan læse mere om de nye restriktioner på www.coronasmitte.dk


corona
Opdateret af Køge Kommune 26.10.20