Køge Kommune omlægger buslinje 102A til vaccinationscenter

I forbindelse med etableringen af et vaccinationscenter i Herfølge Hallen, omlægger Køge Kommune midlertidigt buslinjen 102A mod Herfølge og Præstø.

10.02.21

Fra tirsdag d. 16. februar åbner Region Sjælland et vaccinationscenter i Herfølge Hallen i Køge Kommune.

For at gøre det lettest muligt at tilgå vaccinationscentret, har Køge Kommune valgt at omlægge buslinje 102A mod Herfølge og Præstø.

Linje 102A kører ikke den normale rute af Billesborgvej – Tessebøllevej. Det betyder, at bussen ikke betjener stoppestederne Herfølge Skole, Billesborgvej, Tinggården og Østertorp i sydgående retning.

Bussen vil i stedet køre ad Vordingborgvej – Møllebækvej og derefter ud på sin sædvanlige rute.

Til/fra vaccinationscenteret er det muligt at benytte det midlertidige stoppested ”Herfølge Hallen (vaccinationscenter)” Det vil ligeledes blive etableret et midlertidigt stoppested på Vordingborgvej (ud for Profiloptik).

Erik Swiatek, der er formand for Teknik- og Ejendomsudvalget forklarer omlægningen af busruten:

”Det skal selvfølgelig være let at komme til vaccinationscentret i Herfølge med den offentlige transport. Vi har meget hurtigt skulle se ind i mulige løsninger for den kollektive trafik til Herfølge Hallen, og denne løsning med omlægning af Linje 102A løser på meget fin vis den udfordring vi blev stillet, uden at berøre for mange brugere.”

Omlægningen af Linje 102A vil fortsat have fire afgange i timen, hvoraf en af disse afgange går hele vejen til Præstø. Linjen fra Præstø til Køge st. vil være uændret.

Ændringen af linje 102A gælder fra 10. februar kl. 06.00 til 30. juni kl. 23.59.

Den nye køreplan for linje 102A kan findes på DOT’s hjemmeside.

rejseplanens hjemmeside kan du finde den nemmeste vej med kollektiv trafik til/fra vaccinationscenteret.


Pressekontakt: Erik Swiatek, formand for Teknik- og Ejendomsudvalget. Telefon: 21 53 17 76

Kontakt Bustrafik
Opdateret af Køge Kommune 10.02.21