Genåbningens faser for foreningslivet

25.03.21
Regeringen og aftalepartierne har den 22. marts 2021 vedtaget en samlet rammeaftale for genåbningen af Danmark, som indebærer en gradvis og fleksibel udfasning af restriktionerne frem mod maj 2021. Aftalen indebærer en række genåbningsfaser, hvori kultur- og fritidslivet også er omfattet: 

Fra 6. april 2021

Intet nyt. Det er fortsat muligt, at træne op til 50 personer udendørs i organiseret regi.

Fra 21. april 

Åbning af indendørs idræt i organiseret regi for børn og unge under 18 år uden coronapas. Hvilke konkrete sportsgrene der er omfattet, og hvilke smitteforebyggende tiltag der skal tages, forhandles af aftalepartierne på baggrund af et fagligt oplæg fra myndighederne.

Fra 6. maj

Åbning af indendørs idræt for voksne over 18 år med coronapas. Hvilke konkrete sportsgrene der er omfattet, og hvilke smitteforebyggende tiltag der skal tages, forhandles af aftalepartierne på baggrund af et fagligt oplæg fra myndighederne.

Fra 21. maj

Åbning af resterende idræts-, fritids- og foreningsaktiviteter, som ikke er åbnet i forrige faser, med krav om coronapas.

Hvis du vil vide mere

Læs rammeaftalen for genåbningen (find linket til aftalen nederst på kulturministeriets hjemmeside)

Opdateret af Køge Kommune 25.03.21