Nu bliver det endnu nemmere at blive testet

Med den nationale teststrategis mål om, at flere skal testes, åbner Falck og Region Sjælland nu yderligere fire kviktest-steder i Køge Kommune. Teststederne åbner i uge 10 og 11 og er placeret i Køge Nord, Borup, Herfølge og Bjæverskov. Samtidig vil det stadig være muligt at blive PCR-testet i Køge og Borup som hidtil ligesom kviktestcenteret ved Køge Hallerne fortsat er åbent.

11.03.21
kort over test-steder i Køge Kommune tilføjet Herfølge

Nu bliver det lettere for Køge Kommunes borgere at blive testet for corona. Der er nemlig åbnet fire nye kviktestcentre i forskellige dele kommunen. Testcentrene bemandes og drives af Falck:


”Kviktest er en del af løsningen på en yderligere genåbning af samfundet. Det har stor betydning, at borgerne nemt kan komme til at blive testet, og ikke mindst, at modtage et hurtigt svar. De to parametre er opfyldt i den nye teststrategi, og jeg er rigtig glad for, at vi nu får flere testcentre ude i Køge Kommunes byer, som gør det lettere og hurtige for borgerne at blive testet. Kun på den måde kan vi forhindre smittespredningen og fortsætte med at åbne samfundet op”, siger borgmester Marie Stærke.

Her kan du blive kviktestet fra uge 10

Nedenfor kan du se kviktestcentrenes adresser og åbningstid. Du skal bare møde op, og det er ikke nødvendigt at bestille tid. 

Børn under 12 år kan IKKE blive testet på kviktest-stederne, men må i stedet benytte et af de såkaldte PCR-test-steder. 

 
• Bjæversskov: Skovbohallerne, halvejen 12, 4632 Bjæversskov:
Onsdag, fredag og søndag fra 9 – 19

• Køge Nord: Køge Nord Sport Center (Rishøjhallerne), Skolevej 7, 4600 Køge: 
Onsdag, fredag og søndag fra 9-19 

• Borup: Kulturhuset i Borup, Møllevej 2, 4140 Borup: 
Mandag, tirsdag, torsdag og lørdag fra 9 -19


• Herfølge: Plejecenteret Tingstedet, OBS, OBS, OBS: Adgang fra Billesborgvej - IKKE fra plejecenterets almindelige adresse på Vedskøllevej 1A, 4681 Herfølge:
Mandag, tirsdag, torsdag og lørdag 9-19


Der vil som hidtil stadig være mulighed for at blive kviktestet i Køge Hallerne, Ved Stadion 2B, 4600 Køge. Her er der åbent alle dage fra 8-20.

Øvrige teststeder:

Det er også fortsat muligt at blive PCR-testet i Køge (på jernstøbervænget) og i Borup Kulturhus. Husk, at du her skal bestille tid, inden du møder op. Du bestiller tid på www.coronaprøver.dk

Åbningstider Køge
Køge, jernstøbervænget 2, 4600 Køge, åbent hver mandag fra 10-19 og alle øvrige hverdage 10-15 – dog ikke onsdage, hvor der er lukket. 

Åbningstider Borup: 
Kulturhuset i Borup, Møllevej 2, 4140 Borup, åbent hver onsdag fra 10-19

Nu med kortere næsepind

Falck har meldt ud, at de fra den 5. marts 2021 bruger den nye og kortere næseborstest, som gør testoplevelsen mere behagelig. 

Læs mere:

Læs mere om, hvordan corona påvirker Køge Kommune, her: www.koege.dk/corona

Se oversigt over Region Sjællands testecentre her: https://www.regionsjaelland.dk/Sundhed/covid19/teststeder/Sider/teststeder.aspx

Se oversigt over alle kviktestcentre her: https://www.falck.dk/foerstehjaelp/saadan-goer-du/fokus-paa-covid-19/coronatest_privat/#testcentre

Kontakt

Borgmester Marie Stærke, tlf. 24 90 20 00


Opdateret af Køge Kommune 16.03.21