Stil spørgsmål til Kommuneplanen og se med fra borgermødet

Forslaget til Køge Kommunes Kommuneplan 2021-33 i høring i perioden 25. juni - 3. september 2021. I den forbindelse har der været afholdt lokale byvandringer og et større borgermøde om de mange udviklingsprojekter, som planen indeholder.

25.08.21
I sidste uge lagde Teaterbygningen i Køge, hus til et større borgermøde hvor politikere, ansatte og borgere drøftede de forskellige forslag i Kommuneplanen. Borgermødet blev videofilmet og interesserede kan se hvordan det forløb, her. 

Kommuneplanen indeholder rammerne for udviklingen af kommunens byer, landsbyer, veje mm. i de næste 12 år, og den indeholder retningslinjer for, hvordan vi skal passe på bl.a. naturen, landskaberne og kulturmiljøet. Derfor er det også vigtigt at så mange som muligt høres i processen. Som borger er det nemt at indsende et høringssvar på siden kommuneplan.koege.dk. 

Udover borgermødet og byvandringerne inviterer Køge Kommune også borgerne til at få svar på spørgsmål på facebook torsdag den 26. august kl. 19.30. Her vil byplanlæggerne sidde klar ved tastaturet for at besvare eventuelle opklarende spørgsmål til forslaget til kommuneplanen. Det bliver altså ikke en politisk spørgetime, hvor der kan spørges ind til holdningerne bag kommuneplanen.

Læs mere om spørgetimen på Køge Kommunes facebookside


Opdateret af Køge Kommune 25.08.21