Ny samarbejdsaftale med haller vedtaget

25.11.21


Med udsigt til flere tilflyttere i de kommende år har der været brug for at gentænke aftalerne med de selvejende haller i Køge Kommune, så kapaciteten så vidt muligt kan rumme de mange nye idrætsudøvere i Køge Nord Sportscenter, Køgehallerne, Ravnsborghallen, Herfølgehallen og Skovbohallerne.

Derfor har politikere, forvaltning og repræsentanter for de 5 selvejende haller i Køge Kommune arbejdet med at få en ny samarbejdsaftale på plads. 4 af de 5 selvejende idrætshaller har tilsluttet sig samarbejdsaftalen, da Skovbohallerne på nuværende tidspunkt ikke har ønsket at underskrive aftalen.

Fleksibel adgang og sund mad.

Samarbejdsaftalen vil, udover de eksisterende aftaler, indeholde nye initiativer og fremtidige fokusområder. Blandt andet skal der arbejdes med mere fleksible adgangsforhold til hallerne og sund mad i hallernes caféer. 

Læs mere om baggrund og indhold i aftalen

Netop nu er formandsråd og vedtægter ved at blive udarbejdet, så de den nye aftale kan træde i kraft.

Opdateret af Køge Kommune 25.11.21