Nye Corona-opfordringer til foreningslivet

30.11.21

Kulturministeriet har netop sendt 3 nye opfordringer til foreningslivet. I behøver ikke at aflyse aktiviteter, men I skal være opmærksomme på at forebygge smitte med Corona.

 
I kan altså stadig gennemføre foreningsaktiviteter, træning, kampe, turneringsaktiviteter, stævner mv. 

Men husk de 3 Corona-opfordringer:

  • Opfordring til, at alle møder op omklædte. Opfordringen gælder dog ikke i svømmehaller og andre steder, hvor det ikke er foreneligt med aktiviteten.
  • Opfordring til så vidt muligt at afholde aktiviteter, herunder sociale arrangementer, inden for mindre og faste grupper/hold, hvor dette kan gøres som en naturlig del af aktiviteten.
  • Opfordring til så vidt muligt at aflevere og hente børn udendørs. Forældre og andre voksne opfordres endvidere til at holde afstand. Afstandsanbefalingen gælder ikke mellem udøvere, trænere samt mellem forældre og børn ved børn-voksenaktiviteter mv.

Opfordringerne til foreningslivet skal forstås som overordnede og generelle opfordringer med mulighed for lokal tilpasning. Det er op til jer i den enkelte forening at oversætte opfordringerne, så de passer til virkeligheden i jeres aktiviteter. Derfor fastlægger Kulturministeriet heller ikke yderligere og mere konkret fortolkning af opfordringerne.

 

Læs mere om anbefalinger til at forbygge Coronasmitte blandt børn og unge i foreningslivet på Kulturministeriets hjemmeside.

Opdateret af Køge Kommune 30.11.21