Coronapas skal vises ved 100 mennesker

02.12.21

Husk at kravet for at vise Corona-pas er blevet skærpet. Holder I indendørs arrangementer, hvor flere end 100 tilskuere, publikum, kursister eller lignende samler sig, skal I tjekke, om de har gyldigt Coronapas. Det samme gælder udendørs arrangementer, når flere end 1.000 mennesker samler sig.

Kravene gælder her:

  • Koncerter og scenekunstforestillinger mv.
  • Forevisninger i biografer eller lignende og storskærmsarrangementer.
  • Betalende tilskuere ved idrætsarrangementer.
  • Folkeoplysende aktiviteter, herunder aftenskoler, daghøjskoler og Folkeuniversitetet.

Kravene gælder også på disse steder, hvis der er flere end 100 besøgende indendørs på samme tid eller 1.000 besøgende udendørs på samme tid:

  • Museer, kunsthaller og lignende.
  • Zoologiske anlæg og akvarier.
  • Svømmehaller.

 
I takt med udviklingen af Coronasmitte kan kravene ændre sig. Så husk at holde godt øje med krav, regler og lovgivning om Covid19 på Kulturministeriet hjemmeside, hvor I også finder svar på diverse spørgsmål om Coronapas i Q&A.

Hold fast i arrangementerne

Vær opmærksom på, at myndighederne ikke anbefaler at aflyse arrangementer. Men de opfordrer alle arrangører af kultur-og idrætsbegivenheder til at følge en række opfordringer for at mindske risikoen ved Coronasmitte. Se opfordringerne til foreningslivet her.

Opdateret af Køge Kommune 02.12.21