Kommunens åbningstider til jul og nytår

Køge Kommunes Borgerbetjening og administration holder lukket mellem jul og nytår og slår dørene op igen mandag den 3. januar 2022. Sidste åbningsdag i Borgerbetjeningen inden jul er den 22. december, hvor der er længe åbent.

14.12.21
Hvis du skal have hjælp i Borgerbetjeningen på Køge Rådhus inden jul, skal du nå forbi senest den 22. december, som er sidste åbningsdag inden jul. Den 22. december er der forlænget åbningstid fra kl. 9.00 - 18.00.

Borgerbetjeningen holder lukket den 23. december 2021 og mellem jul og nytår og åbner igen mandag den 3. januar kl. 9.00. 

Åbningstider for Borgerservice Light i Borup
Borgerservice Light på Borup Bibliotek følger bibliotekets bemandede åbningstider og holder åbent mellem jul og nytår. Dog er der lukket for betjening fredag den 24.december og fredag den 31.december 2021.

I Borgerservice Light kan du få hjælp til at forny dit pas, hvis du har bestilt tid. Du kan også forny dit kørekort, få hjælp til Nem-ID og digital selvbetjening og købe fiskekort.

Se Borup biblioteks åbningstider for bemandet betjening her


Opdateret af Køge Kommune 22.12.21