To nye teststeder åbner

Kapaciteten til Coronatests bliver udvidet. Fredag og lørdag åbner Falck for flere hurtigtest i Borup og Køge Nord, og den 21. december flytter PCR-test til en ny adresse på Sandvadsvej.

17.12.21

Derfor bliver der nu skruet op for testkapaciteten i Køge Kommune med to nye testcentre og endnu flere hurtigtest. Fredag den 17. december åbnede Falck nemlig endnu et center for hurtigtest i Borup, ligesom centret i Køge Nord Sportscenter bliver flyttet til nye lokaler på adressen, så Falck allerede fra 18. december kan tilbyde meget større testkapacitet. 

Endelig flytter PCR-tests fra Ørnevej 2 til Sandvadsvej 1 fra den 21. december. Det giver bedre plads til de mange vacciner mod Corona, som stadig kommer til at foregå på Ørnevej. 

-Ved at sprede testkapaciteten ud over flere adresser, giver det en større fleksibilitet for dem, der har brug for at få taget en test. Samtidig håber vi også, at de nye testcentre og større kapacitet på hurtigtest kan tage lidt af presset på Ørnevej, som hidtil har skullet håndtere rigtig mange borgere, siger Marie Stærke, borgmester i Køge Kommune.

Det betyder, at der nu er følgende testcentre og vaccinecenter i Køge Kommune:

Hurtigtest:

Aktivitetshuset, Møllevej 11B, 4140 Borup
Åbent dagligt 9.00-19.00

Køge Nord Sportscenter, Skolevej 7, 4600 Køge

Åbent dagligt 8.00-20.00

PCR-test:

Sandvadsvej 1, 4600 Køge
Åbent mandag-fredag 8.00-20.00
Åbent weekend 8.00-16.00

Vacciner:

Ørnevej 2, 4600 Køge + praktiserende læge
Åbent mandag-fredag 8.00-20.00
Åbent weekend 8.00-16.00

Korte åbningstider i julen

Det vil også fortsat være muligt at få en hurtigtest i Falcks testcenter i Køge Nord Sportscenter. Alle tre teststeder har åbent alle ugens dage, men vær opmærksom på, at der kan være kortere åbningstider juleaften, juledag, nytårsaften og nytårsdag. Hold øje med kortet over testcentre 

Du kan tjekke ventetider på Falcks teststeder på dette kort

PCR-busstop og vaccine hos lægen

Hvis du skal have taget PCR-test på Sandvadsvej, vil det være muligt at tage offentlig transport næsten til døren. Der bliver nemlig sat et midlertidigt busstoppested op på Egedesvej ud for Sandvadsvej, hvor linje 121 kører.

Udover centret på Ørnevej vil det også være muligt at blive vaccineret hos en praktiserende læge. Det behøver ikke være egen læge. Se listen over læger, der vaccinerer og bestil tid her 

Pressekontakt:

Borgmester Marie Stærke, telefon 24 90 20 00
Opdateret af Køge Kommune 17.12.21