De Regionale Kunstfonde er åbne

23.06.22

Hvis jeres forening arbejder med lokale samarbejder, som har til formål at skabe kunst og kultur tæt på borgernes hverdag, så er det måske nu, I skal overveje at støtte i De Regionale Kunstfonde under Slots- og Kulturstyrelsen.

Søg sammen med andre

De Regionale Kunstfonde dækker hele landet, inklusive Bornholm, men undtaget Region Hovedstaden. Det vil sige, at det kræver en vis volumen i projektets størrelse at komme i betragtning som ansøger – der skal nemlig søges for minimum 50.000,-.  

Udover det skal I regne med en egen finansiering, som skal være en rimelig del af det samlede budget. Det kan derfor være en fordel, at flere små foreninger går sammen om at søge.

Slots- og Kulturstyrelsen anbefaler, at I kontakter dem ved spørgsmål om ansøgning

Læs mere om De Regionale Fonde, ansøgning og kriterier

Opdateret af Køge Kommune 23.06.22