Aktivitetscentret Blumesvej

Aktivitetscentret Blumesvej tilbyder aktiviteter og støtte til borgere med betydelige og varige fysiske og psykiske funktionsnedsættelser.

Aktivitetscentret Blumesvej giver på hverdage dagtilbud til 50 borgere. Aktivitetscentret er en del af Agerbækhuse, som består af 7 bofællesskaber.

Aktivitetscentret tilbyder aktiviteter som musik, motion, malerværksted, socialmotorik, ridning, sang og højtlæsning samt samvær og fysioterapeutisk træning. Et team af terapeuter (fysio- og ergoterapeuter) giver borgerne sansestimulerende og fysisk træning bl.a. i varmtvandsterapibad.

Aktivitetscentret har en skovgruppe, som benytter et areal i Maglebyskoven, med tilhørende tipi, shelters og bålplads. Aktiviteterne her er cykelture, gåture, bål og strand-aktiviteter. Skovgruppen er et tilbud til borgere, der har behov for udeliv og "højt til loftet".

Aktivitetscentret og bofællesskaberne Agerbækhuse arbejder efter samme referenceramme. Læs mere om pædagogikken her eller se Agerbækhuse/Blumesvejs hjemmeside.

Her kan du læse vores Virksomhedsplan for Agerbækhuse/Blumesvej 2015-2016.

Fysiske rammer og beliggenhed

Aktivitetscentret Blumesvej består af to store bygninger i et plan med tilhørende gårdhave. Aktivitetscentret ligger i Køge centrum, ca. 10 minutters gang fra Køge station og med 5 minutters gang til bus nr. 121 og bus nr. 210.

Personalet

Medarbejderstaben er sammensat af pædagoger, social- og sundhedshjælpere, fysio- og ergoterapeuter samt servicepersonale.

Brugerindflydelse

Aktivitetscentret har et pårørenderåd, der mødes to gange årligt.

Hvis du gerne vil have plads på Aktivitetscentret Blumesvej

Du skal henvende dig til Social- og Sundhedsafdelingen. Sagsbehandleren udarbejder en indstilling, hvorefter der bliver truffet en afgørelse på Social- og Sundhedsafdelingens visitationsmøde.

Bor du i en anden kommune end Køge, skal du henvende dig til din sagsbehandler i din egen kommune. 

Kontakt Aktivitetscentret Blumesvej
Opdateret af Ældre- og Sundhedsafdelingen 03.08.18