Torsdagsklubben

Hver torsdag fra kl. 14-21 er der Torsdagsklub for alle med fysiske og psykiske problemstillinger.

Formålet med Torsdagsklubben er at skabe et rum, hvor man mødes med andre mennesker og kan være en del af et fællesskab, med mulighed for at skabe venskaber og få fælles oplevelser. Det pædagogiske personale er med til at skabe rammerne for det sociale samvær.

Du har mulighed for at få en kop te/kaffe, snakke med andre, læse avis, spille spil mv. Der er fællesspisning og nogle gange arrangeres aktiviteter.
Der ydes ikke individuel støtte, da medarbejderressourcerne er begrænsede.

Her kan du læse Virksomhedsplanen for Pædagogisk Vejleder- og Værestedsteam, som står for værestederne og Torsdagsklubben.

Beliggenhed og lokaler

Torsdagsklubben har til huse i det tidligere Køge Sygehus og ligger i et villakvarter i Køge by. Der er 5-10 minutters gang til Køge bymidte og Køge Station med S-tog, regionaltog og buslinjer.
Lokalerne er lyse og handicapvenlige. Der er et køkken og en café, forskellige kreative værksteder, et lille hvilerum/møderum med to computere med internetadgang, et billardrum, en gymnastiksal samt et mørklægningsrum til fremkaldning af fotos. 

Brugerinddragelse

Som bruger har du i stor udstrækning indflydelse på hverdagen i værestedet og på de aktiviteter og arrangementer der laves. Vi arbejder med at skabe gode rammer for medbestemmelse og medansvar, således at du som bruger føler ejerskab i forhold til stedet. På brugermøderne kan du deltage i planlægning og udarbejdelse af forslag til aktiviteter, indretning og indhold i Torsdagsklubben.

Kontakt Torsdagsklubben
Opdateret af Ældre- og Sundhedsafdelingen 20.03.18