Uddannelse - CAMPUS KØGE

Som ung i Køge har du alle muligheder for at finde en vej, der passer dig.

For at gøre det lettere for dig, er vi ved at lave et fællesskab for uddannelse, CAMPUS KØGE. Mange af uddannelserne kender du nok allerede, og måske har du venner eller søskende på et af stederne.

I CAMPUS KØGE samler vi de fleste af ungdomsuddannelserne i Ølby, der hvor Køge Handelsskole, EUC og Erhvervsakademi Sjælland allerede ligger. En af de helt nye uddannelser i Køge er SOSU.

Når alle uddannelserne er samlet, så er det lettere for dig at finde netop det, du gerne vil og få vejledning, hvis du gerne vil have det. Og selvom dine venner måske ikke går på samme uddannelse, så ses I stadig hver dag, for skolerne kommer til at have mange fælles aktiviteter og faciliteter.

Men det varer lige et par år, før det hele er bygget og klar til dig.

Indtil hele uddannelsesbyen åbner med blandt andet uddannelser, café og vejledning, så kan du stadig få det hele i Køge, helt som du plejer.

Mere information

Få overblik og vejledning om uddannelse på UUV.

Besøg CAMPUS KØGE´s hjemmeside, hvor du også kan se alle de uddannelser, der er med. Ligesom du kan stille spørgsmål til CAMPUS KØGE og komme med forslag til, hvad du gerne vil have, at sådan en campus skal byde på for dig.

Her kan du læse om SU.