Book lokaler

idrætshal

Book kommunale lokaler

Alle foreninger, kredse, ungdomsklubber, aftenskoler og øvrige, der er godkendt i Kultur og Idræt, kan søge om at låne eller leje kommunens lokaler, idrætshaller eller udendørsanlæg. 

Hvordan booker jeg?

Booking af kommunale lokaler foregår gennem bookingportalen EG On.

Bemærk - Køge Kommune udlåner ikke lokaler, idrætshaller og udendørsanlæg til private og kommercielle formål.

Retningslinjer

Retningslinjer for lån og leje af kommunale lokaler.

Vejledninger

Vejledning i enkeltbooking trin for trin guide

Vejledning til sæsonbooking

Vejledning i aflysning af booking


Brandalarmer i kommunale lokaler

På kommunens skoler er der etableret et brandalarmeringsanlæg. Hvis en brandalarm aktiveres rykker Beredskabet automatisk ud. Læs om brandalarmer i kommunale lokaler og hvem, der evt. hæfter økonomisk for en falsk brandalarm

Book selvejende lokaler

KøgeHallerne, Ravnsborghallen, Skovbohallerne, Køge Nord Sport Center og Herfølgehallen er alle selvejende idrætsinstitutioner. Her skal du betale for at låne eller leje et lokale eller en hal. Se deres placering og kontaktinformation og book via vores fælles bookingportal EG On

Hvis du ikke er oprettet i EG On, kan du reservere tid ved at kontakte hallen direkte.

Spørgsmål og svar vedr. booking i forenings- og bookingportalen EG On

Hvor finder jeg EG On?
Her er link til EG On. Log ind oppe i højre hjørne.

Jeg har modtaget kode fra EG, men kan ikke logge ind
Gå ind på EG, og brug den kode, du fik i mailen. Første gang du logger ind, skal du ændre koden til én du kan huske.
Har du glemt din kode, kan du selv bestille en ny i højre hjørne på EG On.

Jeg er ikke formand, men det er mig, der står for booking
I kan give hinanden præcis de roller, I vil i EG On. Vi har oprettet en administrator og kontaktperson i hver forening, og det er den person, der har modtaget mailen med link og kode til EG On. Administrator kan oprette flere brugere og bytte om på rollerne. Gå ind i ”bruger” i venstremenuen, når I er på jeres foreningsoplysninger. Her kan I ændre rollefordeling.

Min forening er ikke oprettet
Hvis foreningen er godkendt - Skriv en mail til og bed om at få din forening oprettet. Medsend oplysninger om kontaktperson, formand, adresse, telefonnummer, mail og CVR-nummer på din forening. Er foreningen ikke godkendt, skal I søge om dette først. 

Hvad vil det sige at være en forening i EG On?
I EG On skelner vi mellem blandt andet folkeoplysende foreninger og andre foreninger. Derudover er også kommunale institutioner, skoler og kommercielle brugere oprettet som foreninger. Det er de, for at kunne booke i systemet til forskellige formål. Foreningsbegrebet skal altså forstås en smule udvidet i EG On.  

Jeg er lige kommet ind på EG On. Hvad skal jeg gøre først?
Du skal tjekke, at oplysningerne om din forening er korrekte. Dernæst skal du gå gennem menuen i venstre side og tilføje alle de data, som systemet spørger om. Hold og aldersfordeling i foreningen osv.

Sæsonbookingen starter hvert år senest 1. februar, skal vi være hurtige på tasterne?
Nej. EG On gemmer al information, I har god tid. Teknikken tager ikke højde for, hvem der kommer først. Når sæsonbookingen er på plads, kan I enkeltbooke på de resterende tider.

Vi skal bare have samme tid næste år, behøver vi at booke?
Ja. Alle får en ny chance hvert år, når sæsonbookingen åbner. 

Er de selvejende haller på EG On?
Ja. Booking er ens i selvejende og kommunale lokaler. 
Kommercielle foretagender har dog adgang til de selvejende haller, kontakt hallen direkte.

Gevinst og sidegevinster 
Jo mere I udfylder, jo lettere vil bookingprocessen forløbe, og jo mere gavn vil I få af systemet. For eksempel ved akutte aflysninger. Her kan beskedmodulet i EG On sende besked direkte til træner.

Min forening har fået spærret sin adgang til EG On
Det kan skyldes, at vi mangler oplysninger fra jer, f.eks. CVR-nummer, erklæring om indhentelse af børneattest eller kontaktinfo m.v.

Er det nødvendigt at indhente erklæring om børneattest?
Ja. Det er et lovkrav, at alle foreninger hvert år skal indsende erklæring om indhentelse af børneattest for at kunne benytte kommunale lokaler. Læs mere om erklæringen.

Vi bruger kun sjældent lokaler, behøver vi at bruge EG On?
Ja.

Er der kommet nye regler for lån og leje af lokaler i Køge Kommune?
I august 2018 vedtog Kultur- og Idrætsudvalget nye retningslinjer. De er alle samlet i Retningslinjer for lån eller leje af kommunale lokaler

Hvad er forskellen på enkeltbooking og sæsonbooking?
Sæsonbooking gælder aktiviteter, som løber over et helt skoleår fra august til juni. Du kan sæsonbooke frem til 1. marts.
Enkeltbookinger er et enkelt arrangement, eller en lille serie af bookinger som løber over en halv vinter eller en anden periode, som ikke er et skoleår. 

Hvordan ved jeg, om min booking er modtaget?
Du ved, at din booking er modtaget når du modtager en kvittering for indsendelsen. Dernæst får du en mail med enten bekræftelse eller afslag på din bookinganmodning.

Kontakt Kultur og Idræt
Opdateret af Kultur og Idræt 08.03.21