Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Affald, klima og natur Affald Hvornår får du hentet dit affald?

Hvornår får du hentet dit affald?

Hvilken boligtype drejer det sig om?

Mad- og restaffald

Afhentning af mad- og restaffald sker hver 14. dag, bortset fra i juni, juli og august, hvor der tømmes 1 gang om ugen.

Papir/karton, glas, plast og metal

Afhentning af papir/karton, glas, plast og metal sker hver 4. uge året rundt.

Haveaffald

Afhentning af haveaffald sker 2 gange årligt, i april og oktober.
Kun husstande, som har 4-delt beholder til papir, plast, glas og metal er omfattet af haveaffaldsordningen.

Hvis du bor i landzone

Så skal du give os besked om, at du ønsker at få afhentet haveaffald mindst 5 hverdage i forvejen.

Bestil afhentning af haveaffald i landzone.

Storskrald

Afhentning af storskrald sker 6 gange årligt.

Hvis du bor i landzone

Så skal du give os besked om, at du ønsker at få afhentet storskrald mindst 5 hverdage i forvejen.

Bestil afhentning af storskrald i landzone.

Tilmeld dig beskedservice

Du kan tilmelde dig vores beskedservice. Så får du en sms eller e-mail om hvornår vi næste gang henter dit affald. Du kan selv vælge, hvilke affaldstyper du gerne vil have besked om. Du vælger selv, hvor mange dage før afhentning, du ønsker at modtage beskeden.

Affaldskalender

Du finder din affaldskalender ved at bruge linket her på siden, eller ved at bruge appel Affaldsportal. Her skal du indtaste din ejendoms adresse. Hvis du fx bor i andelsbolig, så kontakt vicevært eller bestyrelse for at høre hvilken adresse/nummer ejendommen er tilmeldt under.

Rest- og madaffald

Genbrug

Papir, plast-, glas- og metalemballager, samt pap.
Afhentningen af de tørre, genanvendelige affaldstyper varierer fra ejendom til ejendom. Vil du vide hvornår dit affald bliver afhentet, kan du spørge din vicevært, bestyrelsesformand eller anden kontaktperson i bebyggelsen.

Storskrald

Afhentning af storskrald sker 6 gange årligt. Nogle ejendomme med storskraldsgård får hentet 12 gange årligt. Vil du vide hvornår dit affald bliver afhentet, kan du spørge din vicevært, bestyrelsesformand eller anden kontaktperson i bebyggelsen.

Affaldskalender

Se hvornår og hvor ofte du får hentet dit affald

Der hentes dagrenovation i et-rums beholdere på 190 liter. Vi henter 26 gange om året, i de følgende uger:

Vinter-forår: Uge 2, 10, 15, 17, 19, 20
Sommer: Hver uge fra uge 22-35
Efterår-vinter: Uge 37, 39, 41, 43, 47, 50

Alle sommerhusejere kan aflevere storskrald, haveaffald, papir/karton, plast, glas, metal og andet affald på genbrugspladsen.

Hold dig opdateret om Køge Kommune

Køge Kommune
Torvet 1
DK-4600 Køge