Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Børnepasning og skoler Skoler, SFO og klubtilbud Familievejlederordning

Familievejlederordning

Bor I i Køge Kommune og får jeres barn konstateret en betydelig og varigt nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne, tilbyder vi samtaler med vores familievejleder. 

Formålet med familievejledningen er at give vejledning og rådgivning i forhold til hvilke muligheder, der findes for hjælp og støtte til jeres barn. Vejledningen er af generel og overordnet karakter og en form for ”brobygning” mellem jer og det offentlige system. 

Familievejlederen kan blandt andet fortælle om jeres rettigheder, hjælpe jer med at finde rundt i det kommunale system, henvise jer til, hvor I kan få mere viden om funktionsnedsættelsen samt hjælpe jer med at få kontakt til foreninger og andre familier, hvis I ønsker det.

Familievejlederordningen er et tilbud efter Servicelovens § 11 stk. 8., og skal tilbydes inden for tre måneder efter, at kommunen har fået kendskab til den nedsatte funktionsevne. Familievejlederen har ikke beslutningskompetence og der er alene tale om råd og vejledning. 

I kan få en samtale med familievejlederen og såfremt I ønsker det, kan møderne foregå hjemme hos jer. 

Har I et barn, hvor der er konstateret betydelig nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne, kan I tage kontakt til familievejleder, Nazire Acili, på tlf. 20 41 09 34 på hverdage mellem  kl.  9 - 15. 

I kan læse mere om familievejlederordningen på Køge Kommunes hjemmeside koege.dk.

 

Hold dig opdateret om Køge Kommune

Køge Kommune
Torvet 1
DK-4600 Køge
CVR-nr. 29189374
Akut hjælp

Telefon: +45 56 67 67 67
raadhus@koege.dk

Rådhusets åbnings- og telefontider

Nyttige genveje