Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Børnepasning og skoler Skoler, SFO og klubtilbud Tilflyttere

Tilflyttere

Er du tilflytter til Køge Kommune eller overvejer du at flytte hertil, kan du læse mere om dine muligheder her:

Så snart I har en underskrevet en købsaftale eller en lejekontrakt på en bolig, regnes det som bevis på, at I flytter til kommunen. Dit barn kan derfor godt indskrives i skole inden flytningen er på plads i folkeregisteret.

Dit barns folkeregisteradresse bestemmer, hvilket skoledistrikt I hører til. I er altid sikret en plads på distriktskolen. Find kommunens skoler på siden: Skoler

I kan indskrive jeres barn ved at henvende jer til distriktsskolen. Ønsker I, at jeres barn skal gå på en anden skole end distriktsskolen kan I søge om optag på en anden skole efter reglerne om frit skolevalg. Læs mere om regler for frit skolevalg på siden Skoleskift 

I har ca. 3 måneder til at henvende jer til distriktsskolen, regnet fra tidspunktet hvor den ny adresse er slået igennem i folkeregisteret.

Hvis I flytter, har jeres barn ret til at afslutte skolegangen, på den folkeskole, hvor barnet er indskrevet. I skal selv sørge for transport til barnet, til og fra skole.

Hvis jeres barn har særlige behov, skal det vurderes af visitationsudvalget i Køge Kommune. Hvis I ønsker at beholde det nuværende skoletilbud, kan I ønske dette, men hvis Køge Kommune har et sammenligneligt tilbud lokalt, kan I blive tilbudt det i stedet. 

Sagsbehandlingen kommer hurtigst i gang hvis I selv har mulighed for at sende en kopi af elevens sagsakter til buf-visitation@koege.dk.  

 

Hvis du ønsker at melde dit barn ind i SFO eller juniorklub, skal dette ske via Pladsanvisningen i Køge Kommune

Læs mere om kommunes klubtilbud på siden SFO, Junior- og ungdomsklub

 

Skoleafdelingen

Torvet 1, 4600 Køge

Åbningstider og telefontider

Hold dig opdateret om Køge Kommune

Køge Kommune
Torvet 1
DK-4600 Køge
CVR-nr. 29189374
Akut hjælp

Telefon: +45 56 67 67 67
raadhus@koege.dk

Rådhusets åbnings- og telefontider

Nyttige genveje